Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Гришо започва участието си в Париж във вторник следобед

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще стартира присъединяване си на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Париж във вторник следобяд. Както е известно, жребият отреди хасковлията да има за противник в първия кръг Ботик ван де Зандсхулп. Според оповестената от уредниците стратегия мачът сред двамата е трети за деня. Преди това би трябвало да се изиграят срещите сред Корентен Муте и Борна Чорич и Артур Фис и Фабио Фонини.

Първият мач за деня започва в 12:00 часа, което значи, че Димитров и Ван де Зандсхулп ще излязат на корта в зала " Берси " към 16-17 часа, зависи какъв брой дълго продължат първите две срещи.

Интересното е, че товще бъде трети дуел сред българина и нидерландеца, като и двете предходни срещи бяха през тази година. Досега те си размениха по една победа, като Гришо завоюва първият конфликт в Мелбърн с 6:7(5), 6:0, 7:5, само че Ван де Зандсхулп взе реванш на шампионата в Куинс, където се наложи със 7:6(5), 6:3.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР