Първата предсезонна контрола на ЦСКА-София не завърши заради силна буря,

...
Първата предсезонна контрола на ЦСКА-София не завърши заради силна буря,
Коментари Харесай

Буря прекрати мач на "ЦСКА-София"

Първата предсезонна контрола на " ЦСКА-София " не приключи поради мощна стихия, която се развихри в София. Това наложи мачът против " Пирин " (Блгр), който се игра на ст. " Българска войска ", да бъде преустановен на почивката. До този миг " ЦСКА-София " водеше в резултата с 2:0. 

В 39-ата мин. бразилецът Енрике Рафаел откри с мощен шут, а в 41-ата Али Соу удвои. Треньорът на домакините Стамен Белчев пусна в титулярния състав трима от новопривлечените чужденци - нидерландския централен бранител Юрген Матей, националът на ЦАР Амос Юга и сенегалеца Юнус Санкаре.

В състава на " Пирин " пък имаше трима футболисти, играли за " ЦСКА-София " - Николай Бодуров, Александър Дюлгеров и Преслав Йорданов, както и Антон Карачанаков, който бе в ЦСКА от 2011 до 2014 година

  " Има доста неща новите, които би трябвало да изчистят. Изостават физически и им липсва игрова процедура. Проблеми с килограмите нямат, само че са по-едри момчета и нямат проблеми с тежестта. Когато не е това, което сме запланували, обърква програмата и ще гледаме да променим проектите си. Не сме мислили за нова контроли. Ще имаме решение. Трябва да бъдем подготвени, по тази причина работим. Допреди две седмици (б.ред. - футболистите) са играли мачове, тъй че нямаме опрощение. Може да се чакат още прехвърляния в двете направления, само че дано не бързаме ", съобщи след мача Стамен Белчев.

През идната седмица " ЦСКА-София " планира да играе инспекция против новака в елита " Монтана ", само че дата и място за мача още не са избрани.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР