Първата половина от 2022 година се разви по великолепен начин

...
Първата половина от 2022 година се разви по великолепен начин
Коментари Харесай

Тони Надал: Рафа ще бъде сериозна заплаха за Джокович на Уимбълдън

Първата половина от 2022 година се разви по превъзходен метод за Рафаел Надал, който завоюва трофеите на Аустрелиън Оупън и Ролан Гарос. Сега обаче присъединяване му на третия за сезона шампионат от Шлема е сложено под въпрос заради хроничната контузия в ходилото на испанеца, която го съпътства по време на цялата му кариера. През предходната седмица Матадора се подложи на лекуване чрез така наречен " импулсна радиочестотна симулация ", като в петък най-вероятно ще стане ясно дали процедурата е била сполучлива и дали ще забележим 22-кратния " мейджър " първенец в Лондон.

Въпреки че към момента няма публично изказване от самия Надал, то неговият чичо - Тони Надал, в свое скорошно изявление изрази убеденост, че племенникът му освен ще играе на Откритото състезание на Англия, само че и ще има положителни шансове за продобиване на трофея.

" Той ще бъде сериозна опасност за защитаващия купата си от предходната година Джокович. Рафа има шансове да го детронира и в случай че се усеща добре физически, то сигурно е един от любимците за трофея ", разяснява чичо Тони пред испански медии.

Източник: FirstSportz

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР