Първата ни ракета Григор Димитров ще започне участието си на

...
Първата ни ракета Григор Димитров ще започне участието си на
Коментари Харесай

Григор стартира срещу квалификант в Ротердам

Първата ни ракета Григор Димитров ще стартира присъединяване си на шампионата от сериите ATP 500 в нидерландския град Ротердам против квалификант, отреди тегленият чоп. За българина това ще бъде първа конкуренция след Аустрелиън Оупън, където той отстъпи на първенеца Новак Джокович в трети кръг .
Григор Димитров.
При победа над своя противник на старта, 31-годишният хасковлия, който е непоставен в съревнованието, ще се изправи против спечелилия от мача сред петия в схемата Хуберт Хуркач и Роберто Баутиста Агут от Испания. Евентуален конкурент на Гришо в четвъртфиналите може да бъде поставеният под номер 2 руснак Андрей Рубльов, който стартира против коравия австралиец Алекс Де Минор.

Димитров ще играе и в шампионата на двойки. Там той ще си партнира с Никола Маю от Франция, като двамата излизат в първия си мач против тандема Андреас Мис (Германия) и Джон Пиърс (Австралия). При триумф Григор и Маю ще играят със спечелилите конфликта сред първите в схемата Уесли Кулхоф/Нийл Скупски и напълно немската двойка Кевин Кравиц/Тим Пюц.

В конкуренцията на сингъл са още редица огромни имена, в това число първия подложен Стефанос Циципас, Холгер Руне (4), Александър Зверев (8), Даниил Медведев (6), Феликс Оже-Алиасим (3), както и непоставените Яник Синер, Стан Вавринка, Борна Чорич и Давид Гофен. Циципас открива против Емил Руусувуори от Финландия, Зверев играе с корееца Сун У Куон, Медведев се изправя против Алехандро Давидович Фокина от Испания, а Оже-Алиасим против италианеца Лоренцо Сонего. Турнирът в Ротердам е от 13-19 февруари. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР