Първата Мис България 1989 и единствена българка, снимала се за

...
Първата Мис България 1989 и единствена българка, снимала се за
Коментари Харесай

53-годишната Соня Васи изяде тортата на Том Круз

Първата Мис България 1989 и единствена българка, снимала се за американския " Плейбой ", Соня Васи, отпразнува своя 53-ти рожден ден в топформа и... торта от Том Круз.



" По принцип от години не чествам рожден ден, само че в този момент си поръчах тортата на Том Круз, тя е именита, доста известна тук в Щатите. Той я праща на всичките си другари. Бяхме на една среща с другари и по този начин научих за нея. Дойде с доставка и доста ме зарадва. " Това показа една от най-успешните българки в Щатите - моделката и певица Соня Васи.

 

 Тя коства 109 $

Тя коства 109 $

Красавицата, която наподобява умопомрачително за своите години, от много време живее на брачен начала с тенис треньора на щерка си Тодор Бандев. Двамата скрепиха любовта си с пръстен, само че без бяла рокля, малко преди пандемията, а " България Днес " първи писа за това.

" Две години не съм излизала от къщи поради пандемията. Но не ми се отрази зле този рестарт. Започнах още веднъж да оплитам, върша бизнес с облекла по нета. Дъщеря ми Бриана влезе в лицей и приключи към този момент първата си година там. Тя живее независимо и сега сме двамата със брачна половинка ми и имам доста време за себе си ", смее се Васи.

Дъщерята на моделката към този момент не е тенисистка, защото претърпяла две доста тежки интервенции. " Откриха й израстък в гръбначния дирек. Голям герой е момичето ми. След него се наложи втора интервенция, която към този момент е зад тила ни. Това беше преди години, популярност на Бога, към този момент е добре " разяснява моделката.

 

 Дъщерята Бриана към този момент учи в лицей

 Дъщерята Бриана към този момент учи в лицей

Бриана е идвала единствено два пъти в България, само че знае съвършено езика, както и съветски. В момента девойката чака позволение да получи българския си паспорт и тогава двете с майка й още веднъж ще дойдат у нас. " Нищо не ме задържа в страната. Във Варна разпродадохме всичко, когато родителите ми починаха. Това се случи първо с майка ми, а след това и с татко ми на една и съща дата през година. Тогава си пристигнах да видя сестра ми. Но моето е Щатите ", споделя Соня.

" Живяла съм в Америка повече, в сравнение с в България. Тук съм към този момент от 32 година и дори считам, че реализирах американската фантазия. Съединени американски щати ми даде опцията да съм свободна. Раснах по комунистическо време и още с братя Аргирови на мен не ми даваха по малкия екран да бъда себе си. Спомням си по какъв начин бях направила едно видео. Излизах от басейн, бях с бански, който прозираше. Извикаха ме в малкия екран и Хачо Бояджиев ми сподели: " Ако още един път се появиш по този метод, в никакъв случай повече няма да те даваме по малкия екран! ", споделя моделката.

С обичания си Тодор се срещат в заведение. Тя го пита къде е тоалетната, а той, без нищо да каже, я хваща за ръката. Месец по-късно любовта им избухва на сантиментална среща в Париж. Блондинът Тодор зарязва дом, родственици, другари и добра работа като финансов шеф в България, с цел да заживее със Соня Васи. Заради обичаната жена Тодор става от предприемач преподавател по тенис в Америка. " Просто в един миг разбираш, че това е любовта. Може доста пъти да съм се питала дали това е индивидът за мен. Но с Тодор не беше нужно. Просто го видях и знаех, че това е моят мъж ", изповядва Васи. Тя не крие, че няма разлика в любовта, когато си на 22 години и на 50 години. " Може би в този момент е по-зряла. Не укривам, че в живота си съм правила доста щури неща. Сега е друго. Срещнах Тодор, когато бях спряла да диря любовта. И тогава се появи той, с цел да ми потвърди, че за възприятията няма нито граници, нито възраст. Аз съм по-голяма от него, само че и това не е спънка за връзките ни ", безапелационна е хубавицата.

 Красавицата със брачна половинка си Тодор

Красавицата със брачна половинка си Тодор
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР