Първата копка на пробива на Водната палата трябва да се

...
Първата копка на пробива на Водната палата трябва да се
Коментари Харесай

Зико: Пробивът на водната палата ще започне в най-скоро време

Първата копка на пробива на " Водната палата " би трябвало да се случи в най-скоро време. Това съобщи през днешния ден кметът Здравко Димитров. 
Прочетете още
На процедура строителните действия можеха да стартират още на 29 септември. Макар срокът за обжалване да е 10 дни, то от Община Пловдив може да го започват 3 дни след изкарването на разрешението, в случай че няма възражения. Зам.-кметът по строителство Пламен Райчев е в болнични, разгласи кметът на Пловдив, и може би това е една от аргументите за отлагането на старта. 

" Няма причина да се отхвърляме от този план. Нима желаете да има тапи, хората да губят време, да се замърсява въздуха, нерви да хабят? Ще стартира в най-скоро време, ще бъдете оповестени. Няма планувана дата ", уточни Димитров. 

Той напомни, че към всеки план има възраждания и напомни случая със спрения план за разчистване на река Марица след мнението на еколози, че ще бъдат застрашени птиците /малък корморан/ във водоема. 

" За почистването на Марица, някои ги интересуват птичките, мен ме интересуват хората. Като стане наводняване, птичките ще излетят, само че хората си оставаме тук. Намерихме пари, стопираха ни, в този момент пак опитваме. Отровността е моя. За тютюневият склад, в случай че паднем, отново отговорността е моя, само че три пъти го стопират на устно. Не дай си Боже стане нещо и падне складът на бул. " Христо Ботев ", ще отиде до другото пътно платно. Тогава отново ще се съберете и ще попитате за какво не предприехте нужните ограничения? Същото е за река Марица, има заделени пари ", уточни Димитров. 

Той добави, че работата по създаване на стадиона на Ботев Пловдив продължава. 

Повече за плановете и транспортната обсада:

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР