Първата годишнина от брака между Мария Игнатова и Ивайло Цветков

...
Първата годишнина от брака между Мария Игнатова и Ивайло Цветков
Коментари Харесай

Мария Игнатова налази Нойзи на първата им годишнина

Първата годишнина от брака сред Мария Игнатова и Ивайло Цветков е към този момент факт и тв водещата не пропусна да покаже в какво палаво въодушевление се намират и двамата.

Както е известно, Мария и Нойзи се венчаха в края на предишния септември в компанията на няколко близки хора в село Житен, като пазиха в загадка скромната си женитба до последно. За това пък след сватбата всичко персонално им бе на показ в обществените мрежи. Особено за първата им годишнина, в която Мария напряко налази Нойзи.

 undefined

Блондинката постоянно демонстрира каква прилежна стопанка е, какъв брой красива е средата, в която живее. Двамата с Нойзи към момента се усещат като младоженци на месен месец в доста от моментите и признават, че хармонията сред тях е пословична.

" Ей по този начин сме у дома! Докато един мисли, другият прави цялата работа ", пошегува се наскоро Мария по време на присъединяване си в " Черешката на тортата ", въпреки някои от з да одобриха думите й за чиста монета.

 undefined

" Знам за какво пристигна. Дойде, с цел да ти кажа, че нямам потребност от помощ и да те освободя от всевъзможни отговорности в кухнята ”, посрещна Мария мъжа си в кухнята при започване на епизода. Ивайло я разгласи за ясновидец, а тя го насърчи да отиде да си почива или да си репетира. Всъщност, както излиза наяве, по този занимателен метод си поддържат връзка двамата и когато не са пред камера. 

 undefined

Двамата се вълнуват от едни и същи екзистенциални тематики и доста четат. Тъкмо с " книга, която не желаеме да завърши, и дружно дописваме страниците... "  определи Ивайло преди време връзката си с Мария. Запомнящото се изложение на Нойзи за обичаната му е от края на 2020 година, когато русокоската гостува в " Търси се ": „ Нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма избавление. Тя е безконечната жена – Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, само че въпросът й към огледалото е непотребен. Мария е единствената ", съобщи той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР