Първата елиминационна битка беше спечелена от прабългарите. Въпреки, че племето

...
Първата елиминационна битка беше спечелена от прабългарите. Въпреки, че племето
Коментари Харесай

Амелия-Мира е първият номиниран в „Игри на волята“

Първата елиминационна борба беше извоювана от прабългарите. Въпреки, че племето живее на плажа без храна и улеснения, воините му съумяха да се активизират и да победят в дуела. Втори бяха траките, които също живеят на ръба на оцеляването, само че се оправиха с борбата. Последни, без нито една точка, се класираха славяните. В племето, което живее в първокласната вила, продължава да има напрежение и това се отразява и на игрите на арената.

Племената трябваше да разбият кода на българите. Битката беше разграничена на няколко рунда, като във всеки рунд се включваха по двама войни от всяко племе.
Водещата, Александра Сърчаджиева им показваше композиция от два знака на глаголица и два признака, като точната композиция се намираше в края на трасето.
 Игри на волята NOVA
След края на борбата се организира родов съвет на славяните. Георгиос номинира Амелия - Мира, тъй като счита, че е най-слабото звено, Бояна също избра Амелия - Мира, „ с цел да има опция да влезе в борба, а и 6 месечното бебе, има потребност от нея “. Амелия – Мира от своя страна номинира Йоана, тъй като е „ най-малката измежду нас “. Йоана също даде гласа си за Амелия – Мира, „ виждам,че и е мъчно физически “. Марешка зави, че съгласно нея единственият човек който няма да се оправи с нищетата е Йоана и даде гласа си за нея. Томас номинира Амелия - Мира, тъй като „ не мога да разгадавам на нея, с цел да победим “.Веско не изненада никой и номинира Марешка, с която през цялото време не се схващат. Март постави завършек на номинациите с глас за Амелия - Мира, която с цели пет номинации отива на борба за оцеляване.-->

Довечера следва борба сред траки и прабългари. Загубилият тим ще би трябвало да излъчи втори номиниран, който в петък да се бори за оставане в „ Игри на волята: България “. Как ще се оправят племената и кой ще е вторият предлагам ще разберем, довечера от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР