Първата дама на САЩ Мелания Тръмп пристигна днес в Гана,

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп пристигна днес в Гана,
Коментари Харесай

Мелания Тръмп започна посещението си в Африка от Гана

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп дойде през днешния ден в Гана, започвайки първата си независимо посещаване в чужбина, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП и ДПА.

Мелания кацна в столицата Акра тази заран с полет от Вашингтон. Тя беше посрещната с обичайни танци и барабанна музика, възпитаници развяваха знаменца на Съединени американски щати и Гана. Делегацията по посрещането й включваше първата дама на Гана, Ребека Акуфо-Адо, доста дипломати и представители на държавното управление. Мелания Тръмп възнамерява да посети поделение по неонатология. Посещението е част от политическата й самодейност "Да бъдем най-хубави ", оповестена през май.

Мелания Тръмп ще посети и един от "робските крепости " в град Кейп кост - един от огромните търговски фортове, употребявани преди време за търговия с плебеи. След това тя ще се срещне с Акуфо-Адо в президентския замък на чаша чай. По време на петдневната си обиколка първата дама ще посети четири страни - Гана, Малави, Кения и Египет. И четирите страни получават помощи от Съединени американски щати, като Египет получава и военна помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР