Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обмисля да напише и

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обмисля да напише и
Коментари Харесай

Мелания Тръмп ще пише мемоари

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп обмисля да напише и разгласява записки за времето, което е изкарала в Белия дом. Това заяви в събота американският интернет портал Page Six, който е развлекателното приложение на New York Post.

Според негови източници Мелания Тръмп е провела редица срещи, на които е обсъждала тази опция. С кого тъкмо не е посочено. 

„ Казаха ми, че брачният партньор й (американският президент Доналд Тръмп) я приветства “, сподели източникът. Според него първата дама на Съединените щати „ няма да си тръгне толкоз безшумно, колкото може да се мисли “.

В публикацията се показва, че брачната половинка на сегашния водач може да получи доста пари за издаване на книга. Както означи източникът, това е „ опция за нея да печели сама “.

Интернет порталът акцентира, че издаването на записките на първата дама може да бъде от необикновен интерес, защото нейната някогашна старша съветничка Стефани Уинстън-Уолкоф също разгласява книга по-рано. По-конкретно се твърди, че първата дама на Съединените щати е употребила персоналните си имейл кутии и незабавни известия с опция за криптиране на известия за публични цели.

През октомври Министерството на правораздаването на Съединени американски щати упрекна Уинстън-Уолкоф в нарушение на съглашение за неразкриване.

фото АР
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР