Първата дама на САЩ Мелания Тръмп e била приета в

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп e била приета в
Коментари Харесай

Мелания Тръмп в болница заради бъбречен проблем

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп e била призната в болница поради проблем с бъбреците, като е била подложена на здравна процедура, увенчала се с триумф, се споделя в публично известие на представителя на брачната половинка на американския президент Доналд Тръмп от понеделник.

" Тази заран първата дама Мелания Тръмп бе подложена на процедура по емболизация за лечение на незлокачествен проблем в бъбреците . Процедурата се увенча с триумф и н ямаше затруднения ", сподели в официално съобщение говорителката на брачната половинка на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

4 8-годишната Мелания е настанена във военната болница " Уолтър Рийд " в щата Мериленд, предградие на столицата Вашингтон. Очаква се президентът на Съединени американски щати да посети своята брачна половинка по-късно денем, сподели представител на Белия дом, поискал анонимност, съобщи Асошиейтед прес.

Мелания Тръмп евентуално ще остане в болница до края на седмицат а. " Първата дама има желание да се възвърне изцяло, с цел да продължи работата си напълно в интерес на децата ", заключават от Белия дом.

 Мелания Тръмп БГНЕС, списък
Тя бе забелязана за последно на публично място в сряда - на събитие в Белия дом в чест на майки и съпруги на военни , отбелязва АП.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР