Първата дама на Франция Брижит Макрон заяви в интервю за

...
Първата дама на Франция Брижит Макрон заяви в интервю за
Коментари Харесай

Брижит Макрон смята, че съпругът й е високомерен

Първата дама на Франция Брижит Макрон съобщи в изявление за TF1, че брачният партньор й Еманюел Макрон от време на време може да наподобява надменен и откъснат от действителността.

Съпругата на президента допусна, че част от самочувствието на Макрон може да се дължи на огромни знания, само че не отхвърли съществуването на казуса.„ Не споделям, че това не съществува - откакто има такова схващане и няколко души го споделят, това значи, че има нещо... Обсъждали сме това, само че не можах да дефинира какво провокира (такова впечатление)... Може би нещо в маниерите му не харесва хората ", сподели Брижит Макрон. Тя призна, че от време на време се постанова да поправя брачна половинка си, когато той споделя нещо нетактично.
Понякога непринудено казаните изречения нанасят удар на имиджа ни, само че тогава към този момент е късно ", добави първата дама.

По-рано френският вестник Les Echos заяви, че равнището на доверие във френския водач през януари е повишено с 2% и възлиза на 32%. Според „ Сънди таймс " рейтингът на Макрон е бил невисок през цялото му ръководство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР