Първата дама иска извинение за отменен полет и лошо отношение,

...
Първата дама иска извинение за отменен полет и лошо отношение,
Коментари Харесай

Деси Радева се разгневи на Луфтханза

Първата дама желае опрощение за анулиран полет и неприятно отношение, закани се да не употребява към този момент самолетната компания
Първата дама Десислава Радева се разгневи на една от най-големите международни самолетни компании - " Луфтханза ". Съпругата на Румен Радев разгласява ядосан пост във Facebook, с който показва недоволството си от обслужването на немската компания и се заканва повече да не употребява услугите й.

Радева не съумяла да участва на събора " На Мегдана на Другата България ", поради анулиран полет за Валенсия. Президентшата се оплака от непрофесионалното държание на чиновниците на летището във Франкфурт.

Както постоянно брачната половинка на Радев е допълнила коментара си с тематична ария. Този път тя е избрала нашумялата към изборите в Герамния - " Deutschland " на " Рамщайн ".

Ето какво написа Радева:

" Lufthansa never again! Дълго и комплицирано е. Събор " На Мегдана на Другата България ", скърбя, че не можах да съпреживея с вас страстта. Но духом бях с вас!!! Надявам се да се срещнем следващата година във Верона! Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, с цел да бъда с вас всичките - 60 български фолклорни състава от 13 европейски страни!
Още по-тъжно беше, че отменяйки полета ни за Валенсия 2,5 часа преди него, никой от славеното летище Frankfurt Airport не сподели едно човешко " Съжаляваме за неудобството ". Да не приказваме за тяхна служителка, която присмехулно попита " Можете ли да четете? " Иначе ситуацията е Дойчланд, Дойчланд, убер алес ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР