Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова обзавежда

...
Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова обзавежда
Коментари Харесай

Мария Бакалова показа дизайнерски дом

Първата българска актриса с номинация за „ Оскар “ Мария Бакалова подрежда жилището си благодарение на австралийския супермодел Миранда Кер. Екранната Тутар от „ Борат 2 “ признава, че се е преместила в нов дом.

За мебелите тя се е доверила на компанията на някогашната брачна половинка на Орландо Блум. Сред движимостите, които се отличават, са характерните огледала, трансформирали се в запазена марка за Кер.

„ Забавлявам се с Йоши до момента в който декорирам новия си дом за празниците “, разкрива Бакалова под своя фотография в Инстаграм. На нея тя театралничи по пижама, а над нея се виждат и въпросните огледала. До нея пък е котето Йоши. С животинката българската звезда по-късно се е снимала и от спалнята си.

Кадрите от вкъщи на актрисата, заслужила си и дефиле в Кан с родното заглавие „ Жените в действителност плачат “, наподобява са снимани след звездно предколедно празненство в Холивуд. На него Мария Бакалова бе засечена в компанията на немския модел Хайди Клум и бразилската й колежка Алесандра Амброзио. На събитието българската горделивост дефилира в оувърсайз плетена рокля. Тоалетът й бе в кремав цвят, който контрастираше на високите до бедрата черни кожени ботуши. Ръкавите на роклята пък бяха покрити с ресни. Бакалова беше заложила на аксесоари като черна чанта на „ Луи Вюитон “ и златни обеци. Косата й пък бе прибрана на невисок ток.

Самият ваучър се състоя в едно от оборотните места в Холивуд, което с времето е добило славата на събирателен пункт за срещи на звезди. Традиционно в него се сервира италианска кухня, написа „ Дейли мейл “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР