Първата аристократка в Плейбой (Playboy) вече е факт. Това е

...
Първата аристократка в Плейбой (Playboy) вече е факт. Това е
Коментари Харесай

Принцеса на Саксония стана първата аристократка в Плейбой

Първата аристократка в " Плейбой " (Playboy) към този момент е реалност. Това е 37-годишната принцеса на Саксония, която е праправнучка на последния крал на Саксония - Фридрих Август Трети. 

Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис театралничи, както майка я е родила, за мартенската корица на немското издание на списанието и за фотосесия, предадоха немските медии. Красивата брюнетка театралничи пред камерата с голи гърди, показвайки единствено едната си гърда, а другата е покрила с бяла полупрозрачна тъкан.

 

В изявление за изданието Ксения споделя, че е решила да направи откровена фотосесия, с цел да покаже, че всяка жена е " красива тъкмо такава, каквато е ". " Не е нужно да преследвате трендовете или да вършиме пластични интервенции единствено с цел да угодите на някого. Имам стрии и не се срамя да ги покажа ", цитира думите ѝ таблоидът " Пейдж Сикс " (Page Six). 

Ксения взе участие в доста риалити шоута и точно това прекарване оформя отношението ѝ към личното ѝ тяло. Според нея тя непрестанно би трябвало да се бори с предразсъдъците - освен поради знатния си генезис, само че и поради външния си тип.

 

" В някои риалити излъчвания бях единственият участник, който не направи нищо на тялото си. Други дами, които съвсем всички имаха доста пластични интервенции, ми споделиха, че не съм им конкуренция, тъй като нямам извивки и не съм задоволително женствена ", разяснява Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис.

 

" Най-доволна съм от тялото си, когато при него всичко е наред и не ме боли. Никога не осъждам за себе си по външния си тип ", прецизира тя.

 

Принцесата на Саксония е модел на най-известната шведска верига за мебели. Наскоро тя издаде и автобиографичната си книга - " Ксения: Животът на принцеса от 21-ви век ". Книгата възмути нейния родственик - немският принц Мария Емануел от Саксония, глава на саксонския кралски дом. " Тя е никой, тя не може да напише автобиография! Всичко това е ужасна неточност, злощастие за хилядолетната история на Дома на Ветин ", сподели той за автобиографията на своята далечна родственик. 

Според ръководителя на Дома на Саксония купата на принцесата по принцип е под въпрос, защото семейство Ксения е доста далечно обвързвано с главния клон на кралския дом. Бащата на принцесата е фермер, а майка ѝ е фризьорка.

 

Инфо: woman.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР