Първа в мрежата я захапа певицата Нели Рангелова. А след

...
Първа в мрежата я захапа певицата Нели Рангелова. А след
Коментари Харесай

Естрададжийки от соца попиляха Поли Генова за гафа й в Гласът на България

Първа в мрежата я захапа певицата Нели Рангелова. А след нея това сториха Марги Хранова, Румяна Коцева, Кичка Бодурова и други

„ Боже, Боже! Гледам „ Гласът на България и се чудя! Бионсе, Марая и други, а треньорите не знаят създателите на най-изконните български песни! Еееее, тъпо!!! Много въпроси напират в мен!!! Дали знаят и кой е композитор на „ Вървят ли двама “... или ще си караме все по този начин??? Браво Поли! Браво, Генова!!! Обичам ви, само че се учете въпреки всичко!!! “, написа Нели Рангелова в персоналния си фейсбук профил, до момента в който финалът на музикалното шоу беше в разгара си.

Повод за възмущението й стана фактът, че Поли Генова обърка името на композитора на песента „ Остани “ в осъществяване на Паша Христова. Неговото име не е Тончо Русев, а Николай Арабаджиев. Разбира се под поста й се изляха десетки мнения кой от кой по-гневни.

Маргарита Хранова написа: „ Нелка, като го чух, не можах да допускам “. Румяна Коцева също захапа Поли: „ Като си незапознат не се изказвай “. Последваха гневни мнения и от други естрадни певици.

Явно усетила, че ще се вдигне заплашителен скандал Поли Генова побърза да се извини обществено в своя фейсбук профил:

“Остани” (1971 г.) - музика - Николай Арабаджиев, текст - Димитър Василев. Благодаря на създателите на песента и се надявам да ми простите грешката с объркването на името на композитора. Благодаря ви за поддръжката! Благодаря ти Виктория! “.

Близки до младата певица издават, че тази реакция в мрежата безусловно я е унищожила след огромната страст, която тя е вложила за своята кандидатка за успеха Виктория Петрова, написа ШОУ.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР