Първа среща по проект на ИНТЕРПОЛ, свързан с борбата с

...
Първа среща по проект на ИНТЕРПОЛ, свързан с борбата с
Коментари Харесай

МВР стартира проект на Интерпол, свързан с борбата с трафика на хора на Балканите

Първа среща по план на ИНТЕРПОЛ, обвързван с битката с трафика на хора на Балканите, се организира през днешния ден в София. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, написа " Пик ".

``
реклама

На нея участваха представители на Международната организация на престъпната полиция от България, Молдова, Босна и Херцеговина, Сърбия и Албания. В приветствието си основен комисар Георги Арабаджиев, зам.-главен секретар на Министерство на вътрешните работи, и Кристиан Хензел, офицер за връзка на ФР Германия у нас, показаха общата позиция, че сполучливото противопоставяне на този тип закононарушение изисква обединени старания на правоприлагащите институции и неправителствени браншове.

Заложената цел е с практическа устременост, а целевата група са управителни чиновници от Балканския район. В този смисъл те поздравиха уредниците на плана, възнамерявали провеждането на профилирано образование на правоприлагащите органи и организации, включвайки проверяващите на подобен тип закононарушения, миграционните служби, националните централни бюра на ИНТЕРПОЛ и правните служби.

Амбицията е в границите на плана да се приготвят и изградят нови специалисти, които да бъдат включени в групата на Международната организация на престъпната полиция за сартифицирани инструктури за битка с трафика на хора.

Организатор на събитието е МОКП „ ИНТЕРПОЛ “, планът е финансиран от Министерството на външните работи на ФР Германия и посолството на ФР Германия у нас.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР