Първа среща може да бъде обезсърчителна и е трудно да

...
Първа среща може да бъде обезсърчителна и е трудно да
Коментари Харесай

Как да се облечете за първа среща

Първа среща може да бъде обезсърчителна и е мъчно да решим какво да облечем. Като планирате авансово и отделите малко повече време за подготовка, можете да се чувствате уверени в избора на съвършеното облекло. Първите усещания са значими, само че ще ги затвърдите с малко подготовка на дрешника и без стрес.

 

 infomax-logo-50-15-HW

Как да се облечете за първа среща

Разберете къде ще отидете

Независимо дали вие или половинката ви планирате първа среща- или може би това е взаимна работа – разберете какво ще включва срещата, преди да планирате дрешника си. Обличането за срещата ще бъде по-лесно, откакто знаете какво ви чака на самата среща.
За класическа среща с вечеря и кино ще знаете, че би трябвало да се облечете в по-хубави и по-пищни облекла. Не забравяйте да обсъдите къде тъкмо ще бъде вечерята, с цел да можете да прецените какъв брой облечени би трябвало да бъдете.
За среща с туристически поход елементарни дънки и тениска или спортни облекла са изцяло задоволително облекло за първа среща!

Пазарувайте

 първа среща Как да се облечете за първа среща фотография: pinterest

Няма нищо неприятно в това да пазарувате за първа среща, изключително в случай че сте възнамерявали занимателно занятие и се нуждаете от няколко нови продукта, с цел да се подготвите.
Въпреки че не е належащо да пазарувате, носенето на нещо ново ще покаже на вашата половинка, че сте положили спомагателни старания.

 

 

 

Опитайте няколко разнообразни разновидността за облекла

 първа среща Как да се облечете за първа среща

Преди да решите какво тъкмо да облечете за първа среща, пробвайте няколко разнообразни разновидността. Това, което сте си представяли като съвършената композиция от облекла в главата си, може да наподобява друго, откакто го облечете. Не забравяйте да се обличате съгласно случая.
Не се опасявайте да попитате приближен другар или член на фамилията за почтено мнение.
Добре би било да имате поради няколко хрумвания за облекло за този специфичен ден, ако нещо се счупи или времето ненадейно се утежни.

Облечете това, в което се чувствате най-добре

 първа среща Как да се облечете за първа среща

Първите срещи могат да бъдат задоволително нервни така и така. Не желаете да увеличавате напрежението, като носите нещо, което ви кара да се чувствате неловко. Ще бъдете по-щастливи и спокойни, в случай че носите облекла, които харесвате и в които се чувствате уверени.
Ако не се чувствате удобно да носите тесни, надълбоко изрязани или транспарантни облекла, тогава не ги носете!
Трябва да вземете поради и придвижването. Ако ще танцувате бални танци или ще яздите кон, не забравяйте да облечете нещо, в което можете да се движите комфортно за вашата първа среща.

 

 

 

Изберете облекло, което да отразява вашата същина

Всеки желае да наподобява по най-хубавия метод на първа среща, само че в случай че не планирате да присъствате дружно на празненство за Хелоуин, не се обличайте като някой различен. Носете облекло, което отразява персоналния ви жанр и лъчение.
Не единствено че ще се чувствате по-спокойни, само че и на вашата половинка ще бъде по-лесно да ви опознае и обикне!
Макар че сигурно желаете да впечатлите своята половинка, не се опитвайте да се харесате на това, което мислите, че харесва. Не се опитвайте да бъдете някой, който не сте.

Изберете подобаваща прическа

 първа среща Как да се облечете за първа среща

В взаимозависимост от типа на плануваната първа среща ще би трябвало да планирате прическата си по подобаващ метод. Помислете за оформянето ѝ няколко дни преди датата, с цел да сте сигурни, че визията ви подхожда на облеклото ви. Не желаете да се мъчите с прическата си преди срещата.
Ако планирате да носите грим, също изпробвайте плануванаъа визия няколко дни преди срещата.
Знаейки по какъв начин планирате да извършите прическата и/или грима си, ще се почувствате по-подготвени, спокойни и уверени в специфичния ден.

Не носете прекомерно доста бижута

Подходящо е да изберете няколко семпли бижута, които да подчертаят тоалета ви (ако отивате на изтънчено място). Ако сте потънали в бижута, половинката ви може да се почувства разсеяна от тях.
Друга причина да избягвате прекомерното количество бижута  за първа среща е, че те могат да ви пречат. В взаимозависимост от мястото, на което отивате, може да се трансфорат и в цел за кражба.

Погрижете се за себе си преди срещата

Въпреки че грижата е значима, не се подлагайте на никакви процедури единствено поради срещата. Ако сте момче, което се изчервява след прясно бръснене, или момиче, което се зачервява след прясна епилация на веждите, планирайте ден-два преди срещата да се погрижите за себе си, с цел да имате време да се възстановите и да изглеждате по най-хубавия метод!
Ако имате възприятието, че би трябвало да се обличате по избран метод за първа среща, с цел да впечатлите половинката си, евентуално тя не е подобаваща за вас. Заслужавате да бъдете обожавани поради това, което сте!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР