Първа инвестиционна банка подновява от днес приема на документи по

...
Първа инвестиционна банка подновява от днес приема на документи по
Коментари Харесай

ПИБ приема документи за безлихвени кредити

Първа капиталова банка възобновява от през днешния ден приема на документи по програмата за безлихвено кредитиране на физически лица, лишени от опцията да поставят труд заради пандемията от COVID-19. Това е третият подред сътрудник на ББР след УниКредит Булбанк и Инвестбанк, които в края на предходната седмица рестартираха приема на заявки.

По програмата ББР подсигурява заеми до 6 900 лева, в това число за кредитиране и на жители, които са били в неплатен отпуск заради пандемията, а в сегашния интервал на наложени ограничаващи противоепидемични ограничения са безработни. 

Кандидати могат да бъдат чиновници, които са били в насилствен неплатен отпуск или самоосигуряващи се, чиято активност е била краткотрайно прекратена поради изключителната конюнктура. Максималният период на погасяване е 5 години, с най-малко 6 месеца и най-много 24 месеца гратисен интервал. Заемите са освободени от такси, комисиони и неустойки.

С РМС 194/05.03.2021 година бе утвърдено нарастване на бюджета по програмата. ББР работи по сключването на спомагателни съглашения и с останалите банки-партньори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР