Партньорът ви егоист ли е, когато става въпрос за секс

...
Партньорът ви егоист ли е, когато става въпрос за секс
Коментари Харесай

Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото

Партньорът ви лакомец ли е, когато става въпрос за секс и други интимни дейности?

Когато сте привикнали половият ви живот да е по избран метод, може да е мъчно да разберете дали това е толкоз положително, колкото е допустимо, или има още какво да изследвате.

Сексът би трябвало да бъде еднообразно занимателен и за двама ви. Това е освен метод да си прекарате добре дружно, само че може да укрепи връзката, която имате и на прочувствено равнище.

 infomax-logo-50-15-HW

Ако чувствате, че сътрудникът ви се грижи единствено за себе си в леглото, това може да сътвори напрежение и отдалеченост сред вас, които могат да стартират да намират път към други области на връзката ви.

Първата стъпка към разрешаването на казуса и обогатяването на половия ви живот е да определите дали имате сътрудник, който е ленив в леглото.

Признаци, че вашият сътрудник е лакомец в леглото

Те не ви питат какво харесвате.

 лакомец Признаци, че вашият сътрудник е лакомец в леглото

Някои хора може незабавно да кликнат и да имат невероятна полова връзка, само че за всички останали е належащо време, с цел да научат какво харесва вашият сътрудник. Само по този начин ще знаете по какъв начин да ги задоволите по верния метод.

Когато сте с някой, който се интересува от вашето преживяване толкоз, колкото и от тяхното, тогава той би трябвало да ви приказва, да ви пита какво харесвате и да ви предизвиква да им кажете какво се усеща добре.Ако вашият сътрудник е лакомец, можете да разберете овреме по неналичието на интерес, който обръща към вашия опит.

Те не знаят какво харесвате, в случай че не им кажете, тъй че в случай че не питат, не им пука.

Вие вършите цялата работа.

 лакомец Признаци, че вашият сътрудник е лакомец в леглото

Ако откриете, че сътрудникът ви съвсем не се ангажира, когато вършиме секс и че вие ​​сте този, който прави цялата работа, тогава той може просто да е лакомец в леглото.

Ако те се интересуваха от това по какъв начин се чувстваш толкоз, колкото и от личния им опит, те биха желали да се ангажират и да бъдат по-активен участник в половото прекарване, което споделяш, а не просто въздържан адресат.

Ако се грижат единствено за себе си, тогава няма да желаят да споделят вниманието с вас. Вместо това те ще вземат всичко, което им дадете, без никаква взаимност, която заслужавате.

Те чакат да посрещнете техните потребности.

Вашият сътрудник постоянно ли чака да го задоволите? Карат ли ви да се чувствате зле, в случай че не сте в въодушевление?

Ако чувствате, че от вас се чака постоянно да прекарвате необикновено време на колегата си или да сте в крайник със половите му потребности – даже в случай че не сте в въодушевление или той не желае да промени рутината ви – тогава те съм себелюбив ухажор. Мъжът ви е лакомец просто не си заслужава да си губите времето.

Вие не кулминирате.

 лакомец Признаци, че вашият сътрудник е лакомец в леглото

Достигането на кулминационна точка може да бъде мъчно за някои хора. Ако знаете, че това е нещо, което можете да постигнете, само че не сте с колегата си, евентуално стартирате да се чудите дали казусът е в тях.

Непостигането на огромното „ О “ може да зависи от редица неща. Едно от тях може да е, тъй като сътрудникът ви не е обърнал задоволително внимание, с цел да знае по какъв начин да ви води до там.

Ако чакат да ги задоволите, само че те в никакъв случай не ви връщат същото или не се интересуват дали си прекарвате добре, тогава те мислят единствено за себе си. Това се назовава мъж лакомец.

Сексът е обвързван с вас двамата и както вие, по този начин и вашият сътрудник би трябвало да се стремите да се чувствате взаимно допустимо най-добре, с цел да можете да споделяте удоволствието си.

Те в никакъв случай не трансформират рутината.

 лакомец Признаци, че вашият сътрудник е лакомец в леглото

Когато намерите нещо, което работи и за двама ви, без значение дали е полова поза или рутина, може да не сте склонни да се откъснете от него първоначално.

Но една рутина може бързо да остарее и може да е индикация, че вместо да желае да се придържа към това, което работи, вашият сътрудник е просто полово ленив или неизобретателен или просто лакомец. Можете единствено да подобрите опита си дружно и да поддържате половата си връзка свежа, като пробвате нови неща.

Ако вашият сътрудник в никакъв случай не желае да прави секс по различен метод или не се интересува, когато оферирате хрумвания, които бихте желали да опитате, тогава той не просто демонстрира, че няма полово любознание, само че ви демонстрира, че има няма интерес да слушаш това, което искаш. По този метод те отдават по-голямо значение на метода, по който се усещат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР