Партньорът на Джордж Майкъл, 43-годишният фотограф и стилист Фади Фауаз

...
Партньорът на Джордж Майкъл, 43-годишният фотограф и стилист Фади Фауаз
Коментари Харесай

Гаджето на Джордж Майкъл написа песен за него

Партньорът на Джордж Майкъл, 43-годишният фотограф и стилист Фади Фауаз написа ария за него. Фауаз бе последният който видя жив Майкъл, а също по този начин той откри безжизненото тяло на артиста.

 Снимка 286002

Фади на погребението на звездата

Всичко това остави месеци наред Фауаз в меланхолия. Сега той написа ария, отдадена на Майкъл. В нея той разказва възприятията си, сравнявайки ги с пъкъла, а за Коледа твърди, че я презира.

Джордж Майкъл умря на 25 декември 2016 година в дома си в Оксфордшир. " Едно сърце реши да си отиде, аз се намирам в пъкъла и ненавиждам Коледа. Не обичам този ден, пробвам се да скрия главата си, само че възглавницата става алена, изгубих своя път ", се споделя в песента на Фади Фауаз.

Връзката му с Майкъл продължи шест години. Освен тъгата от загубата на своя сътрудник Фади е малтретиран и от това, че фамилията на артиста не го приема и желае да го изключи от наследството.

Фади остана да живее в къщата на Майкъл в Лондон, само че фамилията на поп звездата желае да я продаде, той като тя коства пет милиона паунда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР