Партията показа, че е по-обединена отвсякога Силни и обединени Движението

...
Партията показа, че е по-обединена отвсякога Силни и обединени Движението
Коментари Харесай

ДПС-Бургас събра елита си за старта на кампанията: Не само ще реализираме 4-ия мандат, но ще изпратим и министри от региона! 

Партията сподели, че е по-обединена отвсякога

Силни и обединени Движението за права и свободи в Бургаска областтръгна към 48-ото Народно заседание. Партията откри акцията в Айтос, като събра елита си в района и сподели, че е по-сплотена отвсякога. 

На събитието бе показана цялата листа, която се състои от 28 народни представители. Тя се състои от млади, само че в това време опитни хора, всеки един специалист в своята област. С този мощен тим Движение за права и свободи даде поръчка за още по-добър резултат от последните парламентарни избори през ноември 2021 година, когато осъществя историческия трети мандат. Този път освен ще изпратим 4-и народен представител, само че даже ще сме във властта и ще имаме и министри от Бургас, обявиха изрично те. 

За откриването на акцията пристигнаха някогашните депутати Несрин Узун, Дурхан Мустафа и Юсеин Джемил, районният мюфтия Селятин Мухарем, създателят на Движение за права и свободи в област Бургас Сабри Мехмедали, кметът на община Руен Исмаил Осман, който е член на регионалното оперативно бюро, както и член на изборния щаб, Февзи Хасан – някогашен регионален водач на партията, предприемачи и общественици от района. 

Началото даде актуалният водач Ахмед Сюлейман, който също е част от листата на партията за 48 Народно събрание. 



Сюлейман посочи, че на последните избори е било образувано едно безпринципно държавно управление – с най-леви, най-десни, центристки, най-крайни и новопоявили се партии на хоризонта. Но концепцията е ила единствено да употребяват властта. 

„ Тази коалиция не беше основана да взема решение проблемите и да изведе страната от рецесиите. Без Движение за права и свободи не може да се образува постоянен кабинет. Дойде време да участваме във властта, с цел да осъществим програмата си. Листата ни, чийто лидер е Севим Али, се състои с претенденти единствено от нашия район, все младежи, които са се потвърдили със своите качества “, сподели Сюлейман. 
 Много сме, мощни сме, съобщи регионалният ръководител Ахмед Сюлейман, откакто показа тима на ДПС
Обръщайки се към всички поименно, започна речта на лидера Севим Али. Той е един от дейните политици в Движение за права и свободи освен в Бургаска област, само че и на национално равнище. Севим Али напомни думите на водача на партията Мустафа Карадайъ, който след изборите през ноемри 2021 година похвали структурата в Бургас, че постигнал свръхестествен, исторически резултат. 

„ Сега тръгваме по-уверени отвсякога – мощни и обединени с тима зад мен, който постигнахме този резултат. Осъзнаваме голямата отговорност, която поемаме, аз като лидер и моите сътрудници от 1 до 28 позиция в листата - пред упованията на негово величество гласоподавателя на Движение за права и свободи, които имат проблеми и чакат своето решение, отговорност към младото потомство, което е бъдещето на България, да останат да живеят и се развият тук, отговорност към възрастните, те построиха България – по тази причина да им осигурим почтени старини. Уверявам ви, че този екип, който виждате зад мен, е най-хубавият представител на нашата общност. Това са умни, образовани хора, които познават обитаемоте места, проблемите и знаят решението им. Това, което ни е належащо, е инструментът – това е властта. Тази власт е нужна и за България, тъй като Движение за права и свободи е единствената партия, която не дели хората “, сподели Севим Али. 

Той увери, че освен депутатите, само че целият актив на партията ще работи за реализирането на стратегиите, с цел да може да има модерна инфраструктура. Али още веднъж прикани за унищожаване на алените разграничителни линии сред партиите, които да се обединят в името на българските жители.

 



Вторият в листата Ешереф Ешереф, който бе част от 45, 46 и 47 Народно събрание, означи, че сформирането на последното държавно управление не е трябвало да се случи.

„ Може би щеше да е доста по-добре да имаше избори още тогава. Разбрахме това доста бързо. В тези комплицирани времена на рецесия – финансова, икономическа, обществена, здравна, се прибави и галопираща инфлация, а за похлупак пристигна и военният спор на няколкостотин километра от нас, за жалост, България трябваше да се управляваше от най-слабото държавно управление от 32 години насам. Искам да акцентира на един абсурд – признатият бюджет беше на опозицията, а не накадърното държавно управление. И то с водещата роля на Движение за права и свободи. Благодарение на нас, което като опозиционна партия организира редица срещи с бизнеса, с общините, с служителите на реда, земеделците – съумя да разбере от какво имат потребност хората и другите браншове и какво тъкмо може да се направи за тях с бюджета в тази икономическа рецесия. Това и още доста други цели ние ги постигнахме като опозиционна партия. А какво би постигнало Движение за права и свободи като ръководеща партия? С номер 1 ние ще бъдем номер 1 и ще бъдем в интерес на всички жители “, сподели Ешереф. 
 Водачът Севим Али (по средата), вторият Ешереф Ешереф и третата в листата Фатме Рамадан бяха част от 47-ото НС
Фатме Рамадан, която е трета в листата, е точно третият народен представител от партията, която влезе в 47-ото Народно събрание. Тя благодари за поддръжката и увери всички присъстващи, че всеки един гласоподавател почтено е бил представляван.

„ За каткото време в което бяхме в Народно събрание, вивидях един разграден двор, който би трябвало да се почисти и да се оправи. А Движение за права и свободи за 30-годишната си история е потвърдила, че е стабилизиращият политически фактор в България за нормалност и държавност, обикновено и държавническо държание. Неслучайно ни се падна номер 1. През април 2021 година бяхме с номер 9 - тогава казахме, че всевисшният ни сподели пътя да си изправим грешките, направихме стъпки в тази посока. После бяхме 7, свещено число. После - 17, тогава казахме, че ще би трябвало да повторим резултатуте от 2003 година, когато имахме трима национални представтели от област Бургас. Сега споделяме, че всевишния ни отреди номер 1, с цел да бъдем първа политическа мощ. България има потребност от стабило, несъмнено ръководство “, сподели тя. 

Четвъртият в листата Ружди Хаджен, който е водач на Движение за права и свободи в Сунгурларе и ръководител на Общинския съвет означи, че смяната, от която България се нуждае е Движение за права и свободи:

„ Миналата година всеки говореше за смяна. Но това, че си учил в Харвард и знаеш няколко езика, не е задоволително. Нашите претенденти също приказват разнообразни езици, само че и един спомагателен – езика на нашия гласоподавател, на проблемите им “.

Думата взеха Несрин Узун и Дурхан Мустафа, които акцентираха, че последното ръководство на страната е генерирало единствено безпорядък и спомагателни рецесии. „ България се нуждае от една постоянна, мощна и партия с доста опит. Ние сме потвърдили, че в спешни моменти можем да управляваме страната “, посочи Мустафа.
 Севим Али персонално посрещна всеки посетител на събитието. Част от него бяха Несрин Узун (по средата) и районният мюфтия Селятин Мухарем

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР