Партията на Цветан Цветанов се регистрира за изборите в ЦИК.

...
Партията на Цветан Цветанов се регистрира за изборите в ЦИК.
Коментари Харесай

Републиканци за България тръгват за избори с намерението да бъдат незаобиколим фактор

Партията на Цветан Цветанов се записва за изборите в ЦИК. В началото " Републиканци за България " се засякоха с " Демократична България " и породи спор кои са първи.

В последна сметка двете групировка стигнаха до консенсус, че " Демократична България " са първите регистрирани измежду обединенията, а " Републиканци за България " са първите регистрирани измежду партиите.

Ние тръгваме със съществени планове да бъдем незаобиколим фактор в идващия парламент, съобщи водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов.

Предстои партията да направи онлайн презентация на всички секторни политики , като ще стартират със правосъдната промяна и българите, живеещи в чужбина.

Това са две основополагащи тематики, безапелационен бе водачът на " Републиканци за България ".

Той счита, че поради това, че не са направени промени в изборното законодателство, българите зад граница са лимитирани да упражнят правото си на избор.

Партията е събрала над 31 000 подписа, само че през днешния ден в ЦИК изискуемите са най-много 9999.

Цветанов счита, че партията му ще опровергае социолозите, които им дават 1%. Заради пандемията групировката ще подходи новаторско за срещите с гласоподавателите, посредством YouTube и Фейсбук връзка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР