Партията на Петър Москов КОД и Републиканци за България на

...
Партията на Петър Москов КОД и Републиканци за България на
Коментари Харесай

Цветанов и Москов в един глас: Ние сме истинската десница

Партията на Петър Москов КОД и " Републиканци за България " на Цветан Цветанов се записаха за идните на 14 ноември избори. И за двата - парламентарен и президентски, като, става известно, от обединението ще повдигнат и лична претендент президентска двойка.

" Целите ни за парламентарните избори е яснотата, че в идващия парламент би трябвало да има истинна, ценностно обоснована десница. Смисленото за обществото опълчване, смисленият за обществото избор е сред лявото и дясното ", сподели Петър Москов.

Реалната битка против олигархията, против това, което на улицата хората назовават мафия, е обвързвано с политическо решение, с българско законодателство по вид на закона " Магнитски ", което ние назоваваме лустрационно законодателство ", посочи още той. И още: " Възстановяване, връщане към корените на българската десница. Такава, каквато тя е унищожена от този преход, от който всички ние не сме удовлетворени. "

Цветан Цветанов също от своя страна посочи, че желанието им е да запазят същинската политическа координатна система - дясно, ляво и център. Цветанов съобщи: " Който счита, че разделянето сред леви и десни политики не е действително и същински значимо, е популист и преследва свои користни цели. "

Ако влезе в идващия парламент, обединението на Москов и Цветанов е подготвена да работи с всяка групировка, която изповядва техните полезности, без значение от името.

На въпрос на news.bg не е ли късно за лустрация след 32 години преход, и Москов, и Цветанов бяха безапелационни, че тематиката е настояща. " Никога не е късно за правдивост ", отсече Москов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР