Партия МИР издига доказани експерти, професионалисти и граждански активисти за

...
Партия МИР издига доказани експерти, професионалисти и граждански активисти за
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Партия МИР издига доказани експерти и професионалисти за общински съветници в София


Партия МИР издига потвърдени специалисти, експерти и цивилен деятели за общински съветници в София. Това съобщи водачът на партия партия МИР откакто дружно с претендент кмета на партията в София проф. доктор Симеон Ананиев записаха в Общинската изборна комисия претендентите за кметове и общински съветници в столицата за идните на 29-ти октомври локални избори.

„ Партия МИР издига един от най-хубавите специалисти по превоз в България за кмет на София. Проф. доктор Симеон Ананиев има опита, знанията, уменията и най-много волята и желанието да бъдат решени действителните проблеми на столицата и на софиянци. От всички претенденти за кметове на София проф. Ананиев има максимален административен и управнически опит и единствения претендент, който съответни решения на проблемите на София. Един от най-сериозните проблеми на София е чистотата на въздуха, който е обвързван директно с превоза и метода по който той е проведен. Проф. Ананиев има цялостна идея за консолидираното на превоза, инфраструктурата и логистиката на София в една система, която ще усъвършенства транспортната скица на София. Чрез нейната реализация доста ще се усъвършенства качеството на въздуха и на живот в столицата, а градския превоз ще стане елементарен, комфортен, наличен и желан от всички, а София същински зелен град с чист въздух и прелестна атмосфера за работа, учене, развиване и живеене “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.
-->
Той акцентира, че в листата на общински съветници влизат едни от най-хубавите лекари, инженери, адвокати, архитекти, учители, културни дейци, мениджъри, спортисти, представители на дребния и междинния бизнес и общественици. Сред тях е един от най-хубавите и реномирани кардиолози в България доктор Владислав Пакеров. Друга известна фигура в листата на партия МИР за общински съветници е някогашния зам.-министър на Инвестиционното планиране арх. Борислав Ангелов. Той е и претендента за кмет на партия МИР за регион Красно село. Сред претенденти за общински съветници е и доктор Ирена Парунева, която е специалист по опазване на здравето и ръководител на Гражданско съдружие „ Мрежа за начинания и решения “. Председателят на Българското каяк общество Димитър Манев също е листата за общински съветници на партия МИР.

„ София има доста проблеми, само че едни от най-важните, които политическа партия МИР ще изведе като свои цели, са чиста и екологична София; налична градска среда; бърз, комфортен и наличен за всички публичен транспорт; сигурна и спокойна София. Целогодишният достъп на жителите до Природен парк „ Витоша ” за туризъм, спорт и отдих е също част целите на партия МИР в София. Време е всички въжени линии и уреди в София да се върнат под шапката на Столичната община и да станат част от общинското сдружение „ Столичен електротранспорт ”. Само по този начин ще може да се подсигурява целогодишния достъп на столичани и гостите на столицата до Природния парк “, това съобщи претендента за кмет на София от партия МИР проф. доктор Симеон Ананиев. Той добави, че има подготвен екип от специалисти, които ще осъществят всеки един от целите и поставените стратегически цели в София. Лидерът на партия МИР Симеон Славчев сподели, че за първи път има претендент за кмет, който авансово ще покаже своя екип, с който ще работи и добави, че в идващите дни ще бъде показан целия екип на проф. доктор Симеон Ананиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР