Партия ГЕРБ е единствената в България с твърда и правилна

...
Партия ГЕРБ е единствената в България с твърда и правилна
Коментари Харесай

Каспаров изчерви Борисов, похвали позицията на ГЕРБ за Русия

Партия ГЕРБ е единствената в България с твърда и вярна позиция за войната в Украйна, съобщи именитият международен първенец по шахмат и неприкрит критик на съветския президент Владимир Путин Гари Каспаров по време на среща с ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията.

Каспаров носеше на ревера си брошка със знаме в бяло, синьо, бяло. Той разясни, че се надява това да е съветското знаме в бъдеще, т.е. без аления цвят, знак на кръвта.
-->
" Представлявам съветската съпротива отвън страната. Имаме 3 условия - цялостна украинска победа, цялостно погашение на репарациите и военните нарушители да понесат своите санкции ", съобщи международният първенец. Той акцентира, че със съидейниците му работят сполучливо с другари и от двете страни на Атлантическия океан.

" Използвам случая постоянно да поддържа партии и сътрудници, които мислят като нас, както в тази ситуация ГЕРБ. Знам, че скоро имате избори и се надявам че хората ще видят ясно че ГЕРБ е единствената политическа мощ, която стои на вярната страна на историята ", съобщи Каспаров.

Работим с еднообразно мислещи сътрудници от двете страни на Атлантическия океан и употребявам опцията да поддържа всички, които мислят като нас, както е в тази ситуация с ГЕРБ. Надявам се българите да поддържат на изборите единствената партия, която стои на вярната страна на историята, съобщи Каспаров.

Бойко Борисов акцентира, че визитата е резултат от дейностите на ГЕРБ. " Това е партията която внесе закон да дадем оръжие на Украйна. Първи сложихме украинското знаме, и до през днешния ден то седи в централата. Първи казахме, че това е експанзия и това би трябвало да спре ", уточни някогашният министър председател по отношение на дейностите на Русия в украинските територии. И акцентира, че цялата европейска общественост, Европейски Съюз и НАТО, би трябвало да се опълчат на тези дейности.

" Нашата партия разгласи 100%, цялостна диверсификация от " Газпром ", нуклеарното гориво, и младежите събраха 50 000 лева и ги изпратиха на техните украински сътрудници ", изброи водачът на ГЕРБ. Без да шумят, преди няколко дни от партията са обезпечили отмора на Слънчев бряг за 44 деца с шестима ръководители. " Изкараха прелестна почивка - музеи, изложения, развлечения. Отърваха се за седмица от войната, с наш транспорт. Докато другите приказват, ние действаме ", акцентира експремиерът.

ГЕРБ, а и нашите сътрудници от Съюз на демократичните сили сме на твърдата позиция и ще отстояваме и след изборите тази позиция. Русия ще я има, съветският народ не ни е съперник и се надяваме един ден и тя да бъде в международната демократична общественост. Войната в Украйна би трябвало да спре, експанзията би трябвало да престане и да се възвърне териториалната целокупност. Ние сме доста уязвими от сходни дейности на Балканите. Те са прекроявани няколко пъти. Затова през днешния ден позицията би трябвало да е повече от ясна и аз благодаря, че на Запад са я чули и както постоянно са държали на нас. Благодаря на Гари за визитата, съобщи Бойко Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР