Партия ГЕРБ да не издига свой кандидат за кмет в

...
Партия ГЕРБ да не издига свой кандидат за кмет в
Коментари Харесай

Изненада от ГЕРБ. Подкрепят бивш член на БСП за кмет

Партия ГЕРБ да не издига собствен претендент за кмет в Перник, а да поддържа кандидатурата на сегашния властник Станислав Владимиров, е решено на съвещание на общинската конструкция на партията.

Самият Владимиров, който предходната година напусна редиците на Българска социалистическа партия, към момента не е оповестил дали ще се кандидатира като самостоятелен или ще бъде повдигнат от някоя партия.
-->
Половината от присъстващите на събранието са били за поддръжка на кандидатурата на Станислав Владимиров, мотивирайки това с сполучливия му мандат и необятната поддръжка, която има той от перничани, оповестиха източници от ГЕРБ.

Останалата част са изразили мнение, че ГЕРБ би трябвало да има собствен претендент и са дали своят вот " срещу " и " въздържал се ".

Направени са били две номинации - на депутата Христина Георгиева и на регионалния координатор на ГЕРБ Емил Костадинов, само че двамата са си създали самоотвод. Предложението на общинската организация на ГЕРБ ще бъде изпратено в централата на партията, а окончателното решение ще вземе Изпълнителната комисия на партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР