Партия ДПС се регистрира в ЦИК за предстоящия вот на

...
Партия ДПС се регистрира в ЦИК за предстоящия вот на
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС за списъка Магнитски: Пеевски е невинен до доказване на противното

Партия Движение за права и свободи се записва в ЦИК за идния избор на 2 април, като внесе 5 000 подписа. Пред публицисти водачът на придвижването Мустафа Карадайъ разяснява, че е значимо след 2 април политическите партии да проведат разговор за сформиране на държавно управление. Той съобщи, че Делян Пеевски ще взе участие в листите на придвижването, в случай че получи номинации от структурите на Движение за права и свободи.

По думите на Карадайъ, неговото име в листата " Магнитски " е остаряла вест, като Пеевски апелира пред правосъдните управляващи в Съединени американски щати.

" За две години ние не видяхме обстоятелства по адрес на господин Пеевски и поради върховенството на закона, което за нас е съществена полезност " почтен до доказване на противното ", господин Пеевски апелира административния акт на държавния орган в Съединени американски щати. И процедурата, такава каквато е призната на нашия централен съвет, уповавам се, че няма да се откаже, в случай че има задоволително номинации и ще бъде част от листите.

Основанието е налагането на глобата на друга страна. Още повече, още един въпрос има тук. Има едни извършители, които са потвърдени извършители. За господин Пеевски, казахме, има административен акт, който се апелира в съда. 

Обръчите от партии на кръга " Капитал ", които се финансират от потвърдени отговорни, приказвам за NEXO, които бяха разследвани от прокуратурата в Съединени американски щати, те дали ще вземат участие в изборите като партии въобще? 

За господин Пеевски като приказваме и в случай че върховенството на закона е полезност, ние най-нормално би трябвало да изчакаме и да извървим законовата процедура, с цел да забележим кой е отговорен и почтен. Докато за NEXO като приказваме - там има приета виновност. Има следствие, има приета виновност, има платени десетки милиони за приета виновност ", добави още Карадайъ.

" За следващ път отиваме към едни ненужни предварителни парламентарни избори. Казваме ненужни, тъй като когато липсва разговора на терена на политика, няма по какъв начин да има нормалност, няма по какъв начин да има преодоловяване на политическата рецесия, няма по какъв начин да има болшинство и постоянен кабинет. А ние за разговор призоваваме от 2016 година.

Едноличните ръководства водят до такива обстановки и по тази причина българският парламент направи по този начин, че последните няколко Народното събрание да забележим, че даже две партии не са задоволителни за съставяне на болшинство. Тоест българските гласоподаватели споделят на политиците и политическите партии - ние ви изпращаме там, с цел да сте в разговор, а не с цел да си лепите етикети едни на други и по този метод нашите проблеми да се задълбочават ", сподели Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи съобщи, че реакцията и дейностите на страната в първите дни след земетресението в Турция е мотив за национална горделивост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР