Партия Български възход внесе необходимите документи и 4092 подписа за

...
Партия Български възход внесе необходимите документи и 4092 подписа за
Коментари Харесай

„Български възход” се регистрира в ЦИК, очакват двойно по-голям резултат

Партия „ Български напредък ” внесе нужните документи и 4092 подписа за регистрация в Централната изборна комисия (ЦИК) за присъединяване в изборите.  Лидерът на Стефан Янев разяснява, че чака партията му още веднъж да влезе в Народното събрание с двойно по-добър резултат.

Той добави, че и в идващия парламент съществена цел на „ Български напредък ” ще бъде постигането на разговор.

„ На българските жители им е нужна убеденост, че политическата класа може да води този разговор в полза на хората, тъй че българите да се усещат горди където и да се намират ”, съобщи още Янев.

„ Освен всички рецесии, българите се тормозят от неналичието на предвидимост в политическия живот. Надявам се нашият образец за разговор да е инфекциозен и всички партии да тръгнат по този път и в разговора да намерим решенията за българските жители. Водим диалози с всички, които изискат, търсим градивния разговор. Червените линии не водят до нищо положително, би трябвало да се смирим и да търсим методът за намирането на салда и решения, а не да се опасяваме да седнем намерено и да приказваме. Напротив - ние приказваме намерено с всички ”, разяснява още Янев

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР