Партиите в коалиция Продължаваме промяната - Демократична България ще стигнат

...
Партиите в коалиция Продължаваме промяната - Демократична България ще стигнат
Коментари Харесай

Ръководствата на ПП, ДБ и ГЕРБ заседават. Мислят какво да правят

Партиите в коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " ще стигнат до общо решение за последващи дейности след разисквания на управителните им органи през днешния ден. Допълнително ще отговорим на всички въпроси на медиите и обществото на взаимен брифинг, който ще обявим навреме.

Това оповестиха от пресцентъра на обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Епицентърбг научи, че управлението на ГЕРБ също заседава сега. От Българска социалистическа партия към този момент оповестиха решенията на Изпълнителнто си бюро - да се извърнат към партията с въпрос с кого да се коалират и с кого - не.

 

Ето какво още оповестиха от пресцентъра на обединяването:

" Използваме случая да благодарим още един път на всички наши симпатизанти, че ни поддържаха с гласовете си в неделя, както и на тези, които избраха друго политическо посланичество, само че гласоподаваха. За нас правилата на парламентарната република и правото на свободна воля на жителите са висша полезност. Не на последно място, показваме дълбока признателност и към екипите, доброволците, донорите и наблюдаващите на вота, които работиха в акцията и изборния развой ".

 

На изборите в неделя Политическа партия - Демократична България остана на второ място с 2% разлика от спечелилия ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР