Партиите продължават да се държат като в предизборна кампания. Хората

...
Партиите продължават да се държат като в предизборна кампания. Хората
Коментари Харесай

Борисов скастри Ананиев за изцепката, че ГЕРБ може да подкрепи кабинет на ПП: Мерете си приказките!

" Партиите не престават да се държат като в предизборна акция. Хората се объркват и мислят, че това което им се приказва от неговите ръководители, е правилно ", сподели на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Днес за следващ път България излиза на финансовите пазари. Лихвата от 4,70 през днешния ден е 5,65 на дълг от 180 млн.. А са ни нужни над 5 милиарда. Това е дългова серпантина. 18,7% е инфлацията. Хората усещат над 100%. Финансовият министър е изпуснал всичките тези параметри. И тя няма нищо общо с войната ", разясни Борисов.

 

" Как ще вършиме бюджет, който няма кой да го извърши. 2 година ние не сме в ръководството. Лети всичко надолу. Те употребяват една и съща хватка, с цел да избягат от диалог по какъв начин може да се ръководи. Дефицитът е по-голям със 106%. Или това е 126,6% по-висок от мастърстките критерии. Затова те споделят ГЕРБ да си направи държавно управление. Ние казахме, че в такава коалиция можем да влизаме единствено, в случай че има национално единодушие за излизане от рецесията. Накъде водите страната. Няма смисъл да се приказва за първи, втори и трети мандат. Това не е почтено към народа, да се губи време. Няма да е почтено ние да вършим държавно управление на малцинството. Да вършим с втория мандат, който също няма да е подсилен. След това да се залъгваме с третия мандат. Ако преди връчване на мандата не съумеете да договорите, няма смисъл. Вместо да се продължава с тази мъка, да отиваме на избори ", разясни Борисов. 

 

" На избрана възраст ерекцията и пикаенето не би трябвало да се изпуска. Днес Ананиев споделил, че би трябвало да подкрепим втория мандат. Така му пристигнало. Мерете си приказките. Когато говорите нещо, обяснявайте за какво го вършиме ", разгневи се Борисов. 

 

Той посочи, че един от дребното случаи, когато послушал е свалянето на държавното управление на Киро. " Те се самосвалиха. Слави Трифонов всеки ден им говореше за корупцията. Но въпреки всичко има хора, които харесват Политическа партия. Вчера най-добронамарено отидохме на среща с Българска социалистическа партия. Само чуваме какво гратис ще се предлага. 2 година чакаме едно нещо по-добре направено от нас ", съобщи Борисов и добави:

 

" Днес правата до Белокопитово пуснаха. Нали го няма, какво откриваш? И на тях им неловко - не е елементарно да се правиш на маймуна. Има благоприятни условия да се спре летенето надолу. Тактиката на Асен Василев е: " ГЕРБ ни смъкна ". Не, Слави Трифонов и Гроздан Караджов ви смъкнаха. При тези ще имаме 5 милиарда лева лихви. Това са две автомагистрали " Хемус ". 5 милиарда лева повече ще платим на банкерите. И те са давали прием, че са втори! Ние им оставихме 12 милиарда лева фискален запас ".

 

" Българите не можаха да схванат какво са предизвикали тези хора. Затова диалозите би трябвало да минават през финанси. Апелирам да предложите на останалите партии да се одобри закон, който да удължи действието на този бюджет. И служебното държавно управление да има опция да заплати пенсиите.Щом ще си играем, ние ще желаяме 30% нарастване на пенсиите. Нито липсва мощ, нито самочувствие. Въпреки стъргането, лъжите и измами, народът ни подреди първи. Хората ни споделиха: " Съберете си по хрумвания, направете нещо, с цел да спасите народа. Съчетайте младост, мощ ", съобщи водачът на ГЕРБ и добави, че е доста значимо в Народното събрание да не се отвръща на провокациите.

 

" Изборите свършиха. А някои не престават да се упражняват върху парапета. Не това е най-важното. Всички са вперили очи в нас. Покажете, че съединението прави силата ", предизвести водачът на ГЕРБ. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР