Партиите от Обединени патриоти - ВМРО, НФСБ и Атака, могат

...
Партиите от Обединени патриоти - ВМРО, НФСБ и Атака, могат
Коментари Харесай

Каракачанов предлага отделни споразумения на партиите от Патриотите с ГЕРБ

Партиите от " Обединени патриоти " - Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Атака ", могат да сключат самостоятелни съглашения с ГЕРБ, с цел да поддържат държавното управление. Това е един от разновидностите, коментиран в четвъртък от вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Преди ден трите партии безрезултатно пробваха да проведат съдружен съвет, който се разпадна минути след идването на водача на " Атака " Волен Сидеров.

Последният настоя медиите да участват на съвещанието, само че другите две партии не се съгласиха. Това бе формалният мотив за разтурянето на съвета. Каракачанов обърна внимание, че проблемите им със Сидеров са по-сериозни и не от през вчерашния ден.

Като го гледате от четири месеца по какъв начин сипе ругатни, обидни квалификации и неистини във връзка с мен, на другия ми сътрудник - Симеонов, на господин Джамбазки, на Вътрешна македонска революционна организация, защо схващане става дума, и какъв е смисълът да продължаваме да си приказваме по този метод, попита реторично Каракачанов.

Той добави, че не може да продължава по този начин и че няма да взе участие в такава коалиция. Според него бъдещето на " Обединени патриоти " ще се реши с предоговаряне на общото съглашение с ГЕРБ или самостоятелни съглашения с партията на Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР