Партиите на промяната няма да имат значение без действия, допълни

...
Партиите на промяната няма да имат значение без действия, допълни
Коментари Харесай

Христо Иванов: Искаме смела съдебна реформа, Гешев пак го е страх да дойде в парламента

Партиите на смяната няма да имат значение без дейности ", добави той Христо Иванов.

Съпредседателят на Демократична България изиска дълбока административна и смела правосъдна промяна. " За следващ път основният прокурор Иван Гешев го е боязън да пристигна, няма го на откриването на Народно събрание, сподели още Иванов.

Ще проведем диалози с безусловно всички партии по тематиката за правосъдната промяна, ще чуем мнението на всички, уточни ръководителят на ПГ на Демократична България.

В словото си Иванов изброи провокациите от първостепенна значимост, които би трябвало да намерят незабавно решение.

На първо място е една нова коронавирус вълна през есента. Трябва да излъчим контактна група, която бързо да поддържа напъните на здравните управляващи. На второ място е Планът за възобновяване. Парите би трябвало да бъдат вложени в рационализация и човешкия капитал, екологични политик. Да стартираме оптимално бързо работа по един бюджет на смяната. В него би трябвало да заложим решителни ограничения за възстановяване на публичните разноски. Тогава ще можем да се концентрираме върху обществените политики, като преизчисляването на пенсиите. Крайно време е за сериозен диалог за опазването на здравето. Българските лекари не могат да си правят работата, тъй като не направихме същинска промяна. За нас акцент ще бъде и политиката към българите в чужбина. Ще повишим прозрачността, желаеме да отстраняваме лобизма. Ще се включим интензивно в политиките за климата и неговото запазване. Трябва да превърнем инвестицията в просвета и обучение в народен приоритет, съобщи Христо Иванов.

Изборно законодателство, елиминиране на лобизма, задачите на Организация на обединените нации за стабилно развиване, политики за климата – са измежду задачите, които слагаме в работата си. Сред националните цели са българското Черноморие, горите и въздуха, изброи още Иванов.

Той подчертава върху намирането на решение на казуса с районен съд Македония. Този парламент да отстои българския народен интерес във връзка с районен съд Македония, да отстоим истината, само че и да намерим метод дружно да станем членове на Европейски Съюз, сподели съпредседателят на „ Демократична България”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР