Парламентът работи, но да има редовно правителство - не е

...
Парламентът работи, но да има редовно правителство - не е
Коментари Харесай

Росен Желязков: Разговорът с ПП има смисъл, за да се види какви са целите и проблемите на деня

" Парламентът работи, само че да има постоянно държавно управление - не е просто самоцел. Залогът е това дали ще има парламент, тъй като и сега има държавно управление, само че в случай че няма постоянно държавно управление президентът ще разпусне това Народно заседание и още веднъж отиваме на избори ", това съобщи зам.-председателят на 48-ия парламент Росен Желязков от ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

Разговорът има смисъл, с цел да се сложат какви са задачите, ограниченията и какви са проблемите на деня, по какъв начин би трябвало да бъдат решени. Политическа партия идват на диалози със поставени на масата по този начин наречените 16 точки. По огромна част от тях имаме цялостно съвпадане. Единственият въпрос е по какъв начин тази система от 16 визии ще се хармонизира с т. 13, а точно намаляването на бюджетния недостиг, акцентира той.

Нашите позиции са в нашата стратегия, посочи Росен Желязков.

Отиването на избори следващата година, най-вероятно март, ще ни изправи през март ще сме в същото състояние, само че ще сме още по-интоксицирани от още една предизборна акция, отрицателно говорене и една тежест от идните локални избори, посочи той за какво съгласно него е значимо да има постоянно държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР