Парламентът гласува против създаването на временна комисия за това кой

...
Парламентът гласува против създаването на временна комисия за това кой
Коментари Харесай

Балабанов: Кой натиска бутона на Нинова?

Парламентът гласоподава срещу основаването на краткотрайна комисия за това кой е заплашвал господин Йоловски, което ми подсказва, че нещо се случва в едната част от опозицията, която касае Българска социалистическа партия. Какво е договорила Корнелия Нинова? Кой ѝ натиска бутона? Защо тази партия наподобява по този метод?

Това попита пред публицисти депутатът от „ ИТН “ (ИТН) Станислав Балабанов.

" За нас като български жители бе значимо основаването на такава краткотрайна комисия и щяхме да я подкрепим, по този начин както подкрепихме основаването на комисия, която да прегледа събитията от митинга против БФС. Даже бяхме подготвени да предложим тези две краткотрайни комисии да са с ръководители от опозицията, с цел да имат смисъл и да бъдат в действителност работещи ", продължи с коментара той. 

Балабанов обаче беше безапелационен, че „ някой някъде по коридорите се е договорил “.

Той добави, че по време на председателски съвет ГЕРБ и Движение за права и свободи са били неутрални по предлагането за основаването на комисия, която да проверява заканите против министъра на електронното ръководство Александър Йоловски.

" Съгласиха се да я позволен за гласоподаване, само че както видяхте нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи я гласоподаваха, а Българска социалистическа партия се въздържа, в случай че можеше с гласовете си да наклони в интерес на това такава комисия да бъде основана ", сподели депутатът от партията на Слави Трифонов.

Народният представител изясни, че е изискал отчети от външни специалисти, които са работили в ЦИК, Информационно обслужване, Министерство на електронното ръководство.

„ Поискал съм техните отчети, само че тези институции до ден-днешен не са ги дали “, уточни Балабанов.

На журналистическо запитване кой натиска бутона на Нинова, Балабанов отговори да попитат нея, само че добави, че му е необичайно да я вижда в услуга на ръководещите.

Относно отвореното писмо на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски до премиера Николай Денков,

Балабанов изясни, че Пеевски е настоящият министър-председател на страната, до момента в който Денков е просто за фасада,

обяснявайки, че хората от площадите са останали излъгани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР