Парламентът даде зелена светлина на пътната агенция да плати половината

...
Парламентът даде зелена светлина на пътната агенция да плати половината
Коментари Харесай

Парламентът даде зелена светлина на пътната агенция да плати половината от парите на строителите

Парламентът даде зелена светлина на пътната организация да заплати половината от парите на строителите.

Това стана след приемане на препоръчано от " Продъжаваме смяната " проекторешение, с което се позволява един от огромните проблеми на ръководещите в последните седмици.

Според решението заплащането ще стане след отчет на междуведомствена комисия, формирана от специалисти на районното и финансовото министерство, който по-късно да бъде утвърден от Народното събрание.

Друга част от предлагането планува АПИ да  заплати 100 %  от всичките си финансови отговорности, зародили от договорните за доставка и монтаж на ограничаващи системи и други АПИ би трябвало да предприеме всички нужни правни и в действителност дейности по възлагане на нови действия по подписаните остарели контракти за осъществяване на поддържане на републикански пътища. Идеята е АПИ да подписа при нужда спомагателни съглашения към старите контракти, с които да промени крайния период на действието им до сключване на нови. Предложението планува новите да бъдат подписани не по-късно от 30 септември, съобщи настоящо.ком.

Припомняме, че разглеждането на плана на решение за решение на казуса с осъществяването на ремонтите от страна на АПИ бе отлагано два пъти и отхвърлено един път от пленарна зала. Това докара до сериозно напрежение в ръководещата коалиция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР