Парламентарните журналисти са в изолатор. Заради коронавируса медиите бяха качени

...
Парламентарните журналисти са в изолатор. Заради коронавируса медиите бяха качени
Коментари Харесай

Депутатите се страхуват от коронавирус, журналистите са в изолатор

Парламентарните публицисти са в изолатор. Заради ковид медиите бяха качени на втория етаж в зала " Запад ". Забранено им е свободното придвижване по коридорите.

Сутринта парламентарният началник Цвета Караянчева посети изолатора. В зала " Запад " са представителите на пишещите медии.

На първия етаж в отделението в пленарна зала остават телевизионните екипи. Достъп до кафето има за представители на медиите единствено от 9.00 до 9.30 часа. След 13.30 представителите на медиите ще могат да се хранят. През другото време ще употребяват сандвичи.

Мерките са толкоз строги, че даже палтата на публицистите не се одобряват в дрешника на първия етаж. В същото време ограниченията не важат за водачите на народните представители. Мерките не важат и за чиновниците на Народното събрание, за чистачките и сътрудниците, защото те евентуално не са толкоз рискови вирусоносители, колкото медиите.

Пресцентърът на Народното събрание въпреки всичко прояви схващане към някои публицисти, които са хронично заболели и са на специфичен хранителен режим. На тях ще им доставят храна отвън регламентирано време. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР