Парламентарната група на "Воля" няма да влиза в парламента, докато

...
Парламентарната група на "Воля" няма да влиза в парламента, докато
Коментари Харесай

Циркаджия! Весо Марешки напусна парламента, и той искал оставки

Парламентарната група на "Воля " няма да влиза в Народното събрание, до момента в който депутатът от Българска социалистическа партия, който обиди хората с "дебили ", не си подаде оставката, съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на "Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.
Факт е че на господин Главчев по отношение на напрежението не му устояха нервите. Но той можеше да прекъсне това с едно "Извинявайте ". Но аз желая да ви запитвам харесва ли ви някой да назовава 80% от вас дебили. Вие ще поддържате ли този език на висша прослойка, която вижда освен това в себе си от българския народ, обърна се той към Българска социалистическа партия.
По време и на вашето ръководство българският народ е оскотявал и е доведен до мизерия. Ние от "Воля " няма да участваме в нито едно съвещание и ще напущаме постоянно парламентарната зала, до момента в който Иво Христов не си подаде оставката от българския парламент и в него няма хора, които да наскърбяват българския народ, отсече Марешки.
Ние от Воля няма да си позволим да наскърбяваме нито един български жител, ние почитаме всеки един, без значение дали ни поддържа или не, независимоза коя партия е дал своя вот, разяснява още водачът на "Воля ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР