Парламентарната група на ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД се срещна с

...
Парламентарната група на ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД се срещна с
Коментари Харесай

„Има Такъв Народ“ се срещна със структурата в Разград

Парламентарната група на Политическа партия “ИМА ТАКЪВ НАРОД ” се срещна с общинските структури е региона, членове, симпатизанти и будни жители в Разград.

Срещата мина във вълнуващи и откровени диспути, основани на съответни въпроси, които не пожалиха парламентарната група!

Въпросът за бъдещето на 47-ото Народно заседание също не беше пропуснат. Народните представители бяха единомислещи, че ще създадат всичко допустимо, с цел да бъдат извършени пълноценни договаряния за сформиране кабинет.
Всички бяха на мнение, че по-правилно е да се предотвратят нови избори. Не непременно, обаче!

Парламентарната група заявява, че е подготвена за възможните предварителни избори, а структурите прибавиха, че няма да се уморят да се борят за това – българските жители да живеят несъмнено и умерено, и да са осведомени с същинското лице на политическия живот в България.
Всеобщо мнение бе, че страната ни заслужава да заеме своето почтено място в Европейски Съюз и света, и това зависи най-много от готовността – дружно да работим и да отстояваме позициите си.

На срещата в Разград се потвърди, че локалната конструкция на Има Такъв Народ е постоянна – подготвена и решена за поредност, градивност и почтено реализиране на резултати.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР