Парламентарната група на ГЕРБ-СДС внесе в парламента предложение за създаване

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС внесе в парламента предложение за създаване
Коментари Харесай

ГЕРБ внесе предложение за създаване на комисия за парк Росенец

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС внесе в Народното събрание предложение за основаване на парламентарна комисия на тематика естествен парк Росенец, съобщи Българска национална телевизия.

То е подкрепено с нeобходимия брой подписи. Идеята за такава комисия е предлагана неведнъж от " Демократична България ".

Именно техни представители бяха основните лица в акцията по акостиране на брега на парка предишното лято покрай парцели, в които летува почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Сега съгласно предлагането на ГЕРБ комисията би трябвало да ревизира дали обектите на територията и дейностите на политически сили и чиновници на НСО по време на акцията, излъчена онлайн в интерент, са били законни.

" Ние от ГЕРБ заявяваме, че наша безапелационна позиция е, че истината би трябвало да стане известна на всички български жители. Затова считаме, че Народното събрание с акта на основаване на тази комисия би трябвало пред цялото ни общество да съобщи законосъобразни ли са били дейностите на длъжностните лица, без значение дали са от локалната власт или от изпълнителната, във връзка с всички обекти, намиращи се на територията на парк Росенец, както и всички дейности, свързани с представители на политическите партии ", съобщи Десислава Атанасова.

" ГЕРБ се пробваха да откраднат иницативата. Те са гледали най-малко 3 мои изявленията, че ще предизвикваме такава комисия и с цел да избегнат отговорността да поддържат наше предложение, внасят тяхно. Моята реакция на това нещо е, че ГЕРБ избързват малко и закъсняват съдбовно. Защото огромният въпрос към тях е за какво не внесоха такава анкетна комисия в предходния парламент ", съобщи Христо Иванов.

" Нека да забележим предмета на тази комисия и тогава ще разясняваме. Как да разясняваме нещо дето не го знаем какво е. И вие не го знаете.Някой някъде на някого нещо си бил споделил. И ние да разясняваме, малко ми е мъчно. Лично на мене. Вие, в случай че можете, формулирайте какъв е предметът ", съобщи Мустафа Карадайъ.

Като доста закъсняла дефинираха концепцията на ГЕРБ и от " Изправи се! Мутри вън! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР