Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще прецени какво ще е поведението

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще прецени какво ще е поведението
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Чакаме дали БСП ще ни поканят на лидерска среща

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще реши какво ще е държанието ѝ, откакто станат ясни дейностите на Българска социалистическа партия, съобщи в Русе председателката на групата Десислава Атанасова, представена от БНР

Атанасова разяснява с продължение на арабската сентенция, употребена от водача на социалистите Корнелия Нинова след срещата с президента: „ Когато дойдат сложни времена, решението е в това да имаш самообладание “.

Председателката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС обаче внесе провокативен детайл и сподели:

„ Имайте самообладание да изчакаме дали Националният съвет на Българска социалистическа партия, когато се събере, ще реши да предложения на лидерска среща някои от водачите на парламентарните групи, включително и на нашата ГЕРБ-СДС, тъй като от ден първи ние споделяме, че има нужда от лидерска среща. Винаги има потребност от диалози, не приказваме за договаряния. Винаги има потребност от диалози, изключително когато касаят бъдещето на страната ни “.

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов обаче бе безапелационен:

„ Ако бъдем поканени на такава среща, ние ще вземем присъединяване, само че не очаквайте, разбираемо, поддръжка от Съюз на демократичните сили за Българска социалистическа партия. Това няма по какъв начин да се случи “.

Обяснението на ГЕРБ-СДС за какво въпреки всичко третият мандат бе връчен на Българска социалистическа партия, е, че това е естествено продължение на работата на служебния кабинет, в който участват фрагменти на социалистическата партия и прозира желанието на президента Радев да не се сформира постоянно държавно управление.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР