Парламентарната група на ГЕРБ - СДС се събра извънредно тази

...
Парламентарната група на ГЕРБ - СДС се събра извънредно тази
Коментари Харесай

Само това ли? ПГ на ГЕРБ-СДС поиска оставката на Вежди Рашидов като председател на Комисията по култура в НС

Парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили се събра изключително довечера поради скандалното изявление на депутата.

 

Припомняме, по-рано през днешния ден депутатът употребява нецензурни думи против жертвите на домашно принуждение в диалог със зам.-председателите на Народното събрание Никола Минчев и Росица Кирова. „ Има и в този момент закони. Какво чешем езици. Всички к**рви се разсъниха да се сетят, че преди 15 години са изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна “, съобщи Рашидов. 

 

По-късно в позицията на Вежди Рашидов, изпратена до медиите, той споделя: „ Извинявам се за изречените от мен думи през днешния ден по време на почивката на пленарното съвещание.

 

Давам си сметка, че употребяваният от мен език е неприемлив, изключително в сегашния спор и миг. Още един път апелирам за опрощение пред цялото българско общество и всички жертви на принуждение “, показва Рашидов.

 

Като " неуместни " и " неприемливи " дефинира думите на Вежди Рашидов шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

 

" Думите, изречени от Вежди Рашидов са неуместни и неприемливи, изключително в сегашния спор и миг. ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили изрично се разграничава от изрече и наличието и упорства Вежди Рашидов да се извини обществено ", написа тя в обществените мрежи.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР