Парламентарната група на ГЕРБ-СДС провежда консултации с останалите политически сили

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС провежда консултации с останалите политически сили
Коментари Харесай

След консултации с ГЕРБ: ДПС и Възраждане ще подкрепят вота на недоверие към правителството

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС организира съвещания с останалите политически сили за импортирания избор на съмнение към държавното управление. Към момента е ясно, че Движение за права и свободи и " Възраждане " ще поддържат вота на съмнение.

Председателят на Движение за права и свободи посочи, че от придвижването ще поддържат вота на съмнение, защото актуалният кабинет е най-лошото държавно управление, което България е имала през последните 30 години. Направи и спогодба, че поддръжката на вота не значи, че няма да се създадат промени в бюджета.

" Ще го подкрепим с концепцията, че продължаваме смяната на почналата смяна, която е нужна за страната. Ние дадохме оценката си за това държавно управление, че е най-лошото в историята на България през последните 30 години. От друга страна претекстовете на ГЕРБ са основателни и ще дадем своя принос и причини в зала когато се преглежда вота. В тези спешни времена ние би трябвало да бъдем загрижени за българските жители, пенсионерите, сигурността и превъзмогването на рецесиите в страната. Затова най-важното за нас е това държавно управление да си отиде, което не значи, че няма да се създадат промени в държавното обезпечаване и бюджета. " - съобщи той.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР