Парламентарната група на БСП за България видя усилие сегашното статукво

...
Парламентарната група на БСП за България видя усилие сегашното статукво
Коментари Харесай

БСП видя опит статуквото да се окопае във властта през Конституцията

Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " видя изпитание настоящето статукво и обединението ПП/ДБ, ГЕРБ/СДС и Движение за права и свободи да се окопае във властта през Конституцията. В студиото на БиТиВи заместник-председателят на 49-то Народно заседание и народен представител от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин дефинира препоръчаните  като националната сентенция - Напънала се планината и родила мишка. Идеята да се промени националният празник на България е неуместна, уточни Вигенин.

Той посочи, че с измененията в Конституцията се отстранява ролята на основния прокурор . Вигенин видя опит и за посягане и преодоляване на локалната власт посредством ограничение кметските мандати до два.

Относно, в който попадат политици, общественици, публицисти и учени, Вигенин увери, че не се опасява за живота си. Вчера в уеб страницата е попаднал и Костадин Костадинов, който е показан по-доста комичен метод. Въпросът обаче е сериозен по тази причина, че се засягат правата на хиляди жители, освен български, само че и украински, уточни той, който е уверен, че е изключено украинското държавно управление да не може да предприеме дейности против уеб страницата, в случай че желае. Вигенин чака българската страна да отбрани българите, попаднали в " Миротворец ".

Той упорства по този начин, както е стихотворец ангажимент държавното управление и службите да си свършат работата и да дадат гаранции. Вигенин чака българските жители, попаднали в украинския уебсайт да бъдат извадени оттова. Той счита още, че украинският уебсайт има своите настойници и в България.

По отношение на, Вигенин съобщи, че той и още 80% от българските жители не желаят България да дава военна помощ на украинската страна. Д али с тези 100 БТР-и, които изпращаме ще спрем бомбардировките над Одеса? , запита той и добави, че България би трябвало да упорства за мир, а не за ескалация на войната. Изявленията на съветския народен представител Пьотр Толстой не оказват помощ на Русия да усъвършенства имиджа си, уточни още Кристиян Вигенин.

Българска социалистическа партия постоянно е имала национална позиция, а не да се пробват да ни вкарват в позициите на другите агитки между другото партии.
 Българска социалистическа партия свири провал на конституционните промени
Българска социалистическа партия свири провал на конституционните промени

Нинова: Родоотстъпничество и опит за насъскване на едни българи против други българи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР