Парламентарната група на БСП поиска председателят на Народното събрание Цвета

...
Парламентарната група на БСП поиска председателят на Народното събрание Цвета
Коментари Харесай

Караянчева се извини на БСП

Парламентарната група на Българска социалистическа партия изиска ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева да се извини поради спекулативни, съгласно левите, изказвания по техен адрес.

В началото на днешното съвещание депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев сподели, че тя в ефир е декларирала, че социалистите не внасят законопроекти и в частност план за решение за смяна в правилника на Народното събрание, обвързвана със замразяването на заплатите на депутатите.

Това е направено още на 19 април, неприемливо е за ръководител на Народното събрание да не знае какво се случва, Вие уронвате престижа на институцията, разгласи представителят на опозицията, представен от Българска телеграфна агенция.

Да не се окаже отговорен този път началникът на деловодството, както се оказа, че е отговорен началникът на защитата (заради недопускането в постройката на Народното събрание на представители на хора с увреждания предходната седмица), предизвести Стойнев.

Караянчева се извини, като посочи, че е направила информация и в действителност е сбъркала. Но, добави тя, не може да ме обвините в непросветеност.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР