Парламентарната група Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си. Тя

...
Парламентарната група Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си. Тя
Коментари Харесай

Изправи се! мутри вън! сменят името си

Парламентарната група „ Изправи се! Мутри вън! “ сменя името си. Тя към този момент ще се споделя „ Изправи се.БГ! Ние идваме! “. Това заяви на брифинг Мая Манолова. По-рано през днешния ден стана ясно, че Николай Хаджигенов и Арман Бабикян вършат дружно с хората от митинга предходната година неправителствена организация „ Ние идваме ”.

Тя сподели още, че на съвещание е определено управление на групировката. " Аз ще бъда ръководител на парламентарната група, а Николай Хаджигенов - заместник-председател. Избрахме и двама секретари ", съобщи Манолова.

Приоритетите на партията остават същите - изпъждане на мутрите от властта, повишение на приходите на българските жители, преизчисляване на пенсиите, поддръжка за бизнеса с фокус към дребния и фамилен бизнес.

" Ще бъде направена и проверка на досегашната власт, поддръжка на жителите против монополите, правосъдна рефома ", акцентира Манолова и добави, че от партията са подготвени и с първите законопроекти, които ще внесат още на първото съвещание на 46-ото Народно заседание в сряда.

Мая Манолова разгласи, че за ръководител на Народното събрание най-малката политическа групировка ще предложи Татяна Дончева, която беше зам.-председател в предходното Народно заседание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР