Паркиране възмути пловдивчанка, която изрази недоволството си в мрежата. Тя

...
Паркиране възмути пловдивчанка, която изрази недоволството си в мрежата. Тя
Коментари Харесай

Да има как и в хола ще си ги паркирате тия коли!

Паркиране възмути пловдивчанка, която изрази недоволството си в мрежата. Тя споделя и фрагменти, на които се вижда автомобил, ситуиран на тротоар пред блок. Ситуацията се разиграла в кв. " Гагарин ".
" Да има по какъв начин и в хола ще си ги паркирате тия коли! ", гневи се Мариета З. " Майки с колички от къде да минем? Възрастните хора, пешеходците от къде да минат? ", прибавя дамата. На фотографията се вижда, че при предпочитание човек може да заобиколи бялата машина, на за майка с количка това би било надалеч по-трудна задача.

Ситуацията не се харесва и на други пловдивчани, които показват недоволството си. Някои означават, че единственото решение са сигнали към КАТ, други прибягват до възприятието си за комизъм.
" То в случай че има по какъв начин и до тоалетната ще вървят с колите ", гласи едно от мненията. " Трудно се качват по стълбите, пък не влизат в асансьора... ", подема майтапа различен шегобиец.  " Места няма за това по този начин се получава ", оправдава обстановката пловдивчанин. Припомняме, че паркирането на тротоара е разрешено, стига да не затруднява достъпа до жилищни здания и гаражи, моторните транспортни средства да тежат до 2,5 тона и местата за паркиране да са избраните от притежателите на пътя или администрацията места, паралелно на оста на пътя, в случай че откъм страната на постройките остава разстояние минимум 2 метра за прекосяване на пешеходци. Понягога обаче водачи съществено затрудняват предвижването на пешеходците. Преди дни в столицата човек в инвалидна количка бе заставен да заобикаля през платното. Причината бе кола, паркирана на тротоар, която бе блокирала опцията за прекосяване. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР