Парк и СПА хотел Марково, който се намира само на

...
Парк и СПА хотел Марково, който се намира само на
Коментари Харесай

Хотел край Пловдив със страхотни предложения за Великден

Парк и СПА хотел Марково, който се намира единствено на 2 минути от Пловдив, а в това време открива неповторима панорамна панорама към града, предлага страхотни пакети за искащите да разхлабен по време на идните Великденски празници.

Хотелът предлага атрактивни пакети с 2, 3 и 4 нощувки, разкош на налични цени. Празничната вечеря на 8.04 ще бъде в ресторант Belle Vue.

Повече детайлности за великденските оферти можете да откриете ТУК !

Парк и СПА хотел Марково публично отвори порти за гости, откакто бе изцяло реновиран. Комплексът се намира в подножието на Родопите и е единствено на 6 километра от Пловдив. Хотелът е издигнат преди няколко години и в този момент след огромен ремонт е подготвен да посрещне своите посетители в цялостния си искра.

Ресторантът му е с изцяло нова визия, в него са вложени най-сериозните вложения при ремонта. Той разполага с тераса, от която се открива невероятна панорамна панорама към града на тепетата. 

Парк и СПА хотел Марково разполага с 81 стаи, които са напълно реновирани, освежени и с нов тип. Изцяло освежен е и СПА центърът - модерните зони за релакс и СПА изкушения ще създадат почивката ви незабравима. В комплекса е обособена конферентна зала и безвъзмезден паркинг с потенциал от 200 автомобила. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР