Парите от Европейския съюз по Оперативна програма "Транспорт", отпуснати за

...
Парите от Европейския съюз по Оперативна програма "Транспорт", отпуснати за
Коментари Харесай

До края на годината в Кресненското дефиле ще се изграждат съоръжения за смекчаване на влиянието на трафика върху дивите животни

Парите от Европейския съюз по Оперативна стратегия "Транспорт ", отпуснати за строителството на Автомагистрала "Струма " в Кресненското дефиле, сигурно няма да бъдат изгубени. Това съобщи районният министър Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно по време на инспекцията на строителството на Тунел Железница край Симитли.

Аврамова уточни, че държавното управление доста деликатно следи периодите за асимилиране на парите и в случай че се появи заплаха те да не бъдат спазени, средствата ще бъдат трансферирани към различен инфраструктурен обект. Регионалният министър добави още, че правата през дефилето може да бъде издигната както с пари от новия програмен интервал, който стартира през 2021 година, по този начин и с държавни средства.

Председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура " Георги Терзийски уточни, че до края на годината по в този момент функциониращия Главен път Е79 ще бъдат осъществявани строителни действия, свързани с оградни и дефрегментационни уреди за животинските типове. Терзийски уточни, че тези действия са били планувани за по-късен стадий като част от рехабилитацията на съществуващото трасе, само че ще бъдат изпълнени по-рано с цел да се спести време за построяването на правата от Автомагистрала "Струма ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР