Парите не са всичко във футбола, но те са много

...
Парите не са всичко във футбола, но те са много
Коментари Харесай

Лудогорец взима 1 милион евро при победа над Спартак

Парите не са всичко във футбола, само че те са доста значими! Точно поради това мачът на Лудогорец със Спартак Търнава през днешния ден ще е за повече от 1 млн. евро. Та това е трансферната сума за един удовлетворителен за българския пазар футболист...

Ако тимът на Георги Дерменджиев успее да победи в Словакия, ще прибере 500 000 евро единствено за трите точки. Отделно, в случай че в другия мач Фенербахче направи по-логичното и победи Нордселанд в Дания, то Лудогорец ще направи огромна крачка към второто място и респективно класирането на 1/16-финалите (б.а. - или както се споделя сега - плейофите към 1/8-финалите на Лигата на конференциите).
 Дерменджиев получи неприятни вести в навечерието на мача със Спартак (Търнава)
Дерменджиев получи неприятни вести в навечерието на мача със Спартак (Търнава)

Ето за какво

Ако разградчани съумеят да създадат това, то те ще вкарат още 325 000 евро за второто място и 300 000 евро за класирането. Така че сумата ще се качи даже и над милион евро, като ще бъде 1 125 000 евро.

Факт е, че Лудогорец се намира в доста деликатна обстановка. Тъкмо след следващото завръщане на Георги Дерменджиев тимът беше навлязъл в отлична серия от 6 следващи победи и първото място в България и продължаването през пролетта в Лигата на конференциите изглеждаше изцяло реалистично.

То и в този момент е такова, само че пък провалянето от Славия в Разград и най-много безобразното игрово държание, като че ли компрометират възможностите за цялостен лудогорски хепиенд - класиране през пролетта в Лигата на конференциите, първо място в родния хайлайф и продължение напред за Купата на България.
 Спартак (Търнава) ще опита да обърка сметките на Лудогорец в ЛК
Спартак (Търнава) ще опита да обърка сметките на Лудогорец в ЛК

Важен мач за " орлите "

Колкото до Спартак Търнава, то сигурно Георги Дерменджиев не се заблуждава, че триумфът с 4:0 в първия мач сред двата отбора, ще бъде още един. Да, Лудогорец може да победи, само че играчите ще би трябвало да дадат най-хубавото от себе си, с цел да вземат трите точки. А и да имат шанс. Защото словаците влязоха в отлична форма, като сега имат 4 следващи победи, а също така направиха 1:1 с Нордселанд в Дания, там където българският отличник отнесе седмица..., написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР